Home

Wie is Carla? Een korte kennismaking, scholing en ervaringen

Applied kinesiology /
Touch for health
Het ontstaan, het verschil

Praktijk Hoe verloopt een sessie? Voor wie, hoe vaak?

Ervaringen Persoonlijke verhalen van anderen over mijn praktijk

Contact contactgegevens, beltijden, afspraak maken, routebeschrijving,

De vlinder Waarom gekozen voor die vlinder als symbool voor mijn praktijk?

 

Even kennismaken

Hoe het begon
In het jaar 1979 bracht één van mijn yogaleerlingen mij op het spoor van Touch for Health. Nieuwsgierig gemaakt door haar enthousiaste verhaal ging ik samen met een andere yogaleerling naar een cursus van één weekend bij Yoka Brouwer in Bussum.

Hoe het verder ging
Van één weekend kwam een tweede, een derde, een vierde….enz, we werden superenthousiast over alles wat je met deze techniek kan ontdekken en doen. Na de opleiding tot instructeur volgden nog de cursus One Brain, Advanced One Brain, Wellness Kinesiology, Structural Neurology, Cranio Sacrale Kinesiology, Hyperton-X, Stressrelease 1 t/m 4 en nog heel veel andere bijscholingen en trainingen.

Overige opleidingen
Los van de T.F.H.- bijscholingen hield ik me ook bezig met Reiki 1 en 2, Universele Energie, Ki- trainingen en Focussen. Heel veel daarvan was interessant en een aanvulling op mijn T.F.H.- kennis, ik was niet te stuiten. En dat naast mijn gezin met 2 zoons en een echtgenoot, die me overigens steunde waar nodig bij het praktijkje dat ontstond. Al gauw groeide het door mond tot mond reclame uit tot een weektaak naast de yogapraktijk.
-Daarnaast vroeg ook de yogapraktijk om vele bijscholingen. En de kennis en ervaring die ik daar opdeed, gebruikte en gebruik ik nu ook vaak in de T.F.H.-praktijk.

En nu
Na jarenlang yogales te hebben gegeven aan 6 groepen plus fulltime mijn T.F.H.- praktijk, doe ik thans alleen nog de T.F.H.-praktijk , drie dagen in de week en ik hoop dat nog lang te kunnen en mogen doen.